Kinniütlus

Jaurublogi on õhinapõhine loraskoop, lugemiseks tasuta nii äri- kui erakasutajale. Soovin, et see muutuks veel turvalisemaks. Seepärast kaaluge ahhetamist. Teie ahhetused (ja muud onomatopoeetilised röginad, sh oiged ja karjatused) kahtlemata aitavad mingil moel.

teisipäev, 11. august 2020

LXXXI: Liivimaa kroonikaid

Sõber rääkis kunagi kuidas Juhan Liiv endale arvuti sai. Noh, räägin selle loo oma käe järgi. Igatahes oli Juhan Liivil arvuti. Kahjuks läks ühel päeval maja põlema. Juhan Liiv saatis tuletõrjele e-kirja:

Tere

Mul on selline mure, ei taha küll pealetükkiv olla, aga ...

Siin jäi Juhan Liiv mõtlema. Kuidas jätkata? Kustutas osa kirjast ära ja alustas uuesti, aga siis jooksid juba naabrid pangedega kohale ja kustutasid tulekahju ära. Õnneks ei olnud tuli veel kuigi suureks paisunud. Tutsi Rein tõmbas veel Juhan Liivile kerge tutaka vastu kukalt ja ütles, et appi tuleb hüüda, mitte tuletõrjele iimeile kirjutada. Nojah. Juhan Liiv muidugi nii ei arvanud.

Aga siis läks aeg mööda ja Juhan Liivi vaesesse tarre sattus varas! Juhan Liiv hakkas meili saatma: politsei@politsei.ee, aga juba võttis varas pliidi kõrvalt halu ja lõi sellega Juhan Liivile valusasti vastu kätt! Õnneks midagi ära ei lõhkunud. Luid ega midagi. Juhan Liiv kirjutas edaspidi paberile ja parem oligi. 

Varas muud midagi ei ei viinudki ära, ainult arvuti. Kuulu järgi oli see Steve Jobsi vanaisa, Ants Jopski. Ja mis varas ta oli! Täielik röövel! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar