Kinniütlus

Jaurublogi on õhinapõhine loraskoop, lugemiseks tasuta nii äri- kui erakasutajale. Soovin, et see muutuks veel turvalisemaks. Seepärast kaaluge ahhetamist. Teie ahhetused (ja muud onomatopoeetilised röginad, sh oiged ja karjatused) kahtlemata aitavad mingil moel.

esmaspäev, 24. august 2020

LXXXIV: aasta ema ja liiga reljeefne väljaütlemine

 Noh, aasta ema puuripanek viib siiski mõttele, et liiga reljeefne seisukoht, et kodu on lastele ja naistele kõige ohtlikum koht, võib olla küll liialdatud, ongi, aga selles on süsteemne tõetera. Ja seda tera ei tohiks mingi pühaduse ja pidulikkuse sildi taha pühkida, sellest peaks rääkima rahulikult. Ei ole muidugi vaja perekonda kui niisugust maha lammutada, kes seda tahakski?, aga tera on. 

See muidugi kergitab ka teise küsimuse, minu jaoks huvitavama: kui pmst õigustatud tõeterast teha tõerahn, tuleb see siis su püüdlustele kasuks või töötab neile vastu? Piir on hägus, aga, kahtlustan, küllalt tihti töötab vastu. Iga tähelepanu ei ole hea. Aga kokkuvõttes nõuaks see jutt muidugi esseed, paaris siia visatud reas on mõndagi valesti (tõlgendatav). 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar