Kinniütlus

Jaurublogi on õhinapõhine loraskoop, lugemiseks tasuta nii äri- kui erakasutajale. Soovin, et see muutuks veel turvalisemaks. Seepärast kaaluge ahhetamist. Teie ahhetused (ja muud onomatopoeetilised röginad, sh oiged ja karjatused) kahtlemata aitavad mingil moel.

laupäev, 20. märts 2021

CLIX: teinekord meenub, kuidas Peeter Olesk luges luuletust kassidest, kelle vastu luuletuse autor suurt austust on tundnud

Aga tegelikult tahtsin öelda, et tütar tegi koolitööna sellise asja. Ja ma ei tea kas te teate kui palju aega selline asi nõuab, aga nõuab küll. Aga ma muidugi ei pane seda siia üles mitte ajamahukuse pärast, ei. Miks siis? Noh, loodetavasti saab vaadates selgemaks. Mulle meeldib väga, aga eks ma olen veits kallutatud.

6 kommentaari:

  1. Väga vinge. Ajastus ja vabadus ja üldse.

    VastaKustuta
  2. Mulle ka meeldib väga. Ja ma pole üldse (noh, kuidas võtta ... kas "kallutatud priim*" on adekvaatne mõiste?) kallutatud!
    Kassistatud olen küll.

    * kooliajast mäletasin terminit "prim", aga tuleb välja, et õige kirjutamisviis on hoopis kahe i-ga

    VastaKustuta
  3. Mul on kuidagi peas - arvatavasti vale - teadmine, et üks sekund filmi on 24 kaadrit. 2.24 = 144 sekundit, 144 x 24 = peaaegu 3500 ehk ilgelt palju pilte (kui ma just valesti ei arvutanud, mis viimasel ajal on võrdlemisi tavaline). Jõhker kogus tööd. Väga tubli tütar ja väga andekas. See muusika (taustaheli?) oli ka väga äge.

    VastaKustuta