Kinniütlus

Jaurublogi on õhinapõhine loraskoop, lugemiseks tasuta nii äri- kui erakasutajale. Soovin, et see muutuks veel turvalisemaks. Seepärast kaaluge ahhetamist. Teie ahhetused (ja muud onomatopoeetilised röginad, sh oiged ja karjatused) kahtlemata aitavad mingil moel.

laupäev, 27. veebruar 2021

CLVI: ja kuna ma tõepoolest ei saa ise oma blogis kommenteerida ...

... ja sama tõepoolest ei viitsi ka bloggeri seadetes tuhnida, siis tervitan ema, kes on või ei ole köögis, elutoas või mõnes teises ruumis oma kodus ja Kaderit ja tafkat ja k.d ja teisi lahkeid kommenteerijaid, kes on või ei ole mõnes ruumis. Ja kassi. Ja kuulsat kahepalgelist kassipidajat. 

Üksiti, imelik asi, ERR korjas selle Müürilehe jutu üles. Mul muidugi hea meel, aga nt mu Sirbi artiklitest (millest mõni oli mu enda arvates nii enam-vähem) ei võetud ühtegi. Eks sellestki või aru saada nii ehk teistpidi (ma usun, et saan). Ja muidugi ei ole ma pettunud. Ikka rõõmus, et see leiti, sest eks pulbitse see tekstike elutõdedest. 

3 kommentaari:

  1. Küpsisepurule laik.
    Kommenteerimisraskuste kohta - aga teeskle, et sa pole sina. Kommenteeri sisse logimata. Või private browsingut kasutades. Äkki blogger läheb õnge.

    VastaKustuta
  2. Aitäh! Ma tõrkusin seda meetodit kasutamast, sest see on nagu murraks purjuspäi oma majja sisse, sest võti ei keera ja siis selgub, et uih, majad läksid sassi. Nüüd proovisin, ei toimi!

    Kuna ma olen küll virisenud, aga mitte tegelenud, siis mõtlesin, et katsetaks teist meetodit. Okei, mitte teist meetodit, aga teist brauserit. Sin-win olukord.

    VastaKustuta
  3. Aga maitsev puru ju, tore, et seegi korjati. Jälle maailm natuke magusam. :-) /mu maitsemeel hakkab aeglaselt tagasi tulema, magus oli esimene, mille tähistamiseks pistsin laste eest salaja terve suure purgi Nutellat pintslisse, pausidega küll, mitte ühe minemisega./

    Lehvitan vastu.

    VastaKustuta