Kinniütlus

Jaurublogi on õhinapõhine loraskoop, lugemiseks tasuta nii äri- kui erakasutajale. Soovin, et see muutuks veel turvalisemaks. Seepärast kaaluge ahhetamist. Teie ahhetused (ja muud onomatopoeetilised röginad, sh oiged ja karjatused) kahtlemata aitavad mingil moel.

teisipäev, 18. mai 2021

CLXXV: armas taevaisa, meie igapäevase perse alla poeta oma hell (ent mitte ahistav!) käsi enne kui seesinane taguots vastu kivi põntsatab

Üks firma hoiatas, et täna võib äikest tulla, ärgu ma elektrit joogu ja oma masinatele ka ärgu andku. Terve päev. Miks mitte aasta?! Päris loogiline soovitus, terve päev ilma interneti jmsita istuda. Tööpäev jne. Samas, milline ettehooldus ja hoolitsus! Imeline. 

Ettehooldusest rääkides: sain vaktsiini. Täpselt sama jama mis puugivaktsiiniga - sisalikud ei mõista mind. Ja ma ütlen teile, et kui vaktsineerides sisalike keelt selgeks ei saa, siis on see üks tohutu pettus! Üks rikastumise ja vaktsiinikiirguse levitamise asi. Kas teadsite, et selle niinimetatud covid-19 vaktsiinid muudavad inimese 5G mastiks? Novott, nüüd teate.  

Vaktsiini järele sõites kuulsin autoraadiost uudist. Ikea kutsub kõik ühe partii või kaubamärgi taldrikud tagasi. Sest need võivad puruneda. Olgu, ma nüüd möönan, et mingi lause läks kõrvust osaliselt mööda, vb tekib taldriku purunedes radioaktiivne kiirgus või vabanevad inimsööjabakterid. Kui nii, siis on tagasikutsumine igati õigustatud. 

Veel ettehooldusest: kujutan ette kuidas Maanteeamet hoiatab, et välikäimlani viiv teerada võib talvel lumme tuisata. Kolige mujale. Või sittuge ainult suviti. 

Pikisilmi ootan jaanipäevaeelset hoiatust Vabariigi Valitsuselt: 
Jaanipäeval kõrgeks kasvab rohi
Kõrvust saadik kõrgub kastehein
Küsib puuk, kas persest purra tohib,
Nõustab valitsus: oi, ei, ei, ei! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar