Kinniütlus

Jaurublogi on õhinapõhine loraskoop, lugemiseks tasuta nii äri- kui erakasutajale. Soovin, et see muutuks veel turvalisemaks. Seepärast kaaluge ahhetamist. Teie ahhetused (ja muud onomatopoeetilised röginad, sh oiged ja karjatused) kahtlemata aitavad mingil moel.

reede, 9. juuli 2021

CLXXXXIII: mäng teeb vabaks

Koperdasin blogipostitusele mille auväärne, lugupeetud ja palavalt armastatud autor möönis, et kipub teinekord flirtima, aga samas – kuna ei otsi uut suhet ega seksi – tundub see väär, sest inimestega ei mängita. Hakkasin talle vastama, aga tundus kuidagi liiga invasiivne. Valisin passiiv-agressiivse tee ja loodan sisimas, et tegelikult on küsimus avaram ja annab minu lobablogis eraldi postituse mõõdu välja. 

Ühesõnaga, mulle tundub väike flirt igati asjakohane ja tore ja see ei tähenda inimestega mängimist. Või, ei, just tähendab mängimist, aga kes siis ei tahaks natuke mängida? Enamik inimesi tahab natuke mängida. Mängimine teeb targaks, ilusaks ja osavaks. 

Käsitlus, et flirt võiks olla mingi lubadus ja kohustus jne tähendab tegelikult just, et keegi ei mängi ja kokkuvõttes on see väga kurb. Ega kassipoeg ei pea ka saama lõngakera endale sisse süüa (ja inimene ei pea abielluma / seksima jne vms kõigiga, kellega veits flirdib), aga mängimine üldiselt arendab ja loob sotsiaalset sidusust ja mida kõike veel. 

Sõnaga, jah, mina arvan, et inimestega peaks mängima küll. Jube oleks see maailm, kus kõik on kivinäoga ja kombekad ja sa peavad enne esimese komplimendi tegemist kõik vähemalt hõbepulmadeni läbi mõtlema, sest inimestega ei mängita. Fui. Vastupidi, mängigem rohkem, õpime kaotama ja reegleid tundma ja kohtunikke mõjutama ja võitma ja mitte nii haiglaselt klammerduma, et kui keegi meile lahke näoga otsa vaatab, siis on meil juba ühiste laste nimed teada. 

4 kommentaari:

  1. Lugupeetud kunstiteadlasega flirdiks auväärne, lugupeetud ja palavalt armastatud autor tundide kaupa. :-)

    VastaKustuta
  2. Inimesed peakski rohkem mängima ja mitte kõike surmtõsiselt võtma.
    Flirdi puhul on muidugi oht olemas, et see võib pikemalt jätkudes ühe või mõlema osapoole jaoks hakata midagi muud tähendama ja enne, kui jaole saadakse, on jama majas, sest kõik pidi ju ometi olema ainult süütu mäng. Aga eks see natukese tulega mängimise nüanss käi ka asja juurde.

    VastaKustuta
  3. Väga õige, flirtigem!
    Ja, jah, ei pea tõsiselt võtma. Muidugi võib niimoodi süttida mõni süütu tulekahju ja mõnituhat süütut hinge vajuda hauapimedusse ja südameveri nähtavale ilmuda, aga see on väike hind kui teisel kaalukausil on variant elada vaikse ja väärika robotina.

    ps. muidugi ei ole kõigil selliseid kalduvusi ja neile ei hakkaks vist flirtimiskohustust peale panema, maavillasust on niigi omajagu.

    VastaKustuta