Kinniütlus

Jaurublogi on õhinapõhine loraskoop, lugemiseks tasuta nii äri- kui erakasutajale. Soovin, et see muutuks veel turvalisemaks. Seepärast kaaluge ahhetamist. Teie ahhetused (ja muud onomatopoeetilised röginad, sh oiged ja karjatused) kahtlemata aitavad mingil moel.

pühapäev, 23. veebruar 2020

VI: võimalik karjäärivalik

Mõtlesin välja uue ameti, noh, pigem teenuse. Nimelt võiks proovida võõraid muresid alkoholi uputada. Klient ütleb, et tal on mure ja teeb ülekande, mina joon sel õhtul tema eest ennast umbe, sest on teada, et alkohol pigem kutsub esile depressiooni, aga samas on murede uputamise traditsioon äärmiselt elujõuline.
Ma arvan, et mina küsiksin õhtu eest 300 eurot neto, sest nagu öeldud, see on ikka ränk töö.
Ja mingid organid peaksid teenuspakkujatel silma peal hoidma, et nood ei oleks alkohoolikud. Alkohoolik, mõistagi, seda tööd teha ei saa, sest tema joob nagunii, mis temal teise inimese murest.
Muretseja ei pea joojale tingimata muret kirjeldama, pigem ei maksagi sellega liiale minna, sest nii võiks jääda mulje, et tegemist on pihiisa, kutselise kuulaja või isehakanud psühholoogiga. Piisab teadmisest, et on mure. Kokku võib leppida (on mõistlik leppida) alkoholikogus, mis selle mure uputama peaks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar