Kinniütlus

Jaurublogi on õhinapõhine loraskoop, lugemiseks tasuta nii äri- kui erakasutajale. Soovin, et see muutuks veel turvalisemaks. Seepärast kaaluge ahhetamist. Teie ahhetused (ja muud onomatopoeetilised röginad, sh oiged ja karjatused) kahtlemata aitavad mingil moel.

kolmapäev, 13. mai 2020

XLIII: koroonarindelt, hilinemisega

Mõnevõrra hilinenult jõudis meie toimetuseni uudis kolmeteistkümnendast aprillist 2020. Nimelt toimetati Tartu erakorralise meditsiini osakonda labakäe kaotanud kodanik K. H. (initsiaalid anonüümsuse huvides muudetud) Tabulinnast, mille ainsas jõeäärses rohelises puitmajas ta oma kikkaga kahekesi elab. Õnnetuse asjaolusid uurinud politseiametnikud tuvastasid, et K. H. oli kaotanud käe püüdes puntra lambijuhtmete, teleskoopridva ja kleeplindi abil endale – nagu ta selle kohta ise ütles – „sotsiaalselt vastutustundlikku käepikendust“ ehitada.
Kodanikule selgitati, et naiste tagumikule patsutamine (nagu ka teised soovimatud käelised tegevused) ei ole meie komberuumis aktsepteeritav käitumisviis, olgugi kahelt meetrilt. Kodanik lubati pärast esmaabi andmist kodusele ravile.
K. H. kätt päästa kahjuks ei õnnestunud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar