Kinniütlus

Jaurublogi on õhinapõhine loraskoop, lugemiseks tasuta nii äri- kui erakasutajale. Soovin, et see muutuks veel turvalisemaks. Seepärast kaaluge ahhetamist. Teie ahhetused (ja muud onomatopoeetilised röginad, sh oiged ja karjatused) kahtlemata aitavad mingil moel.

neljapäev, 31. märts 2022

CCXXXIX: neli asja täidavad mind imetluse ja hirmuga

Noh, eks neid ole rohkem, aga täna on nimekirjas neljas üks uudis paarikesest, kes abiellusid salaja ja kahekesi, aga kelle pulmafotod ometigi kevadiselt kõmulehis laiavad. Mulle tundub, et nad tegid midagi õigesti. Või siis ikkagi valesti? Tõenäoliselt ei saa ma lihtsalt aru. Sellega on kõik korras, ei pea seletama, aga tänan pakkumast. 

Ent! Igal juhul viis see mu mõttele abielluda üksi ja salaja. Valisin halva nalja huvides endale välja ka väljavalitu, aga tema meelerahu ja eraelu puutumatuse huvides jätan selle nime siiski maha hõikamata. 

3 kommentaari:

  1. Väljavalituga peab abielluma nii salaja, et ka väljavalitu seda ei tea.
    Siis on alles tegu tõelise saladusega.

    VastaKustuta
  2. Inimese pyhaks sooviks on saada 10 korda kuulsamaks, ja selleks kõlbab iga poeetilises mundris turundusvõte. Kujutagem ette, et inimesed vaatavad salaja konnakroonika-lehest, kuidas keegi salaja abiellus. Huvitav, millised on karistused salapulmapiltide vaatlemisega vahelejäämise eest?

    VastaKustuta