Kinniütlus

Jaurublogi on õhinapõhine loraskoop, lugemiseks tasuta nii äri- kui erakasutajale. Soovin, et see muutuks veel turvalisemaks. Seepärast kaaluge ahhetamist. Teie ahhetused (ja muud onomatopoeetilised röginad, sh oiged ja karjatused) kahtlemata aitavad mingil moel.

kolmapäev, 6. mai 2020

XXXVIII: käigu pealt juhuslikke kahtlustusi

1. Kui sulle tundub, et keegi vaatab sinu ronimist mänguväljakul pahakspanevalt, siis võib-olla vaatabki. Ehkki, võib olla on tal lihtsalt kogu aeg pahakspanev ilme. Või siis ainult sellel päeval. Igatahes, sellest pole midagi. Las vaatab. Või ei vaata. 

2. Kui imestad päise päeva ajal laternaposti alt läbi kõndides, miks su vari pikemaks venima ei hakka, siis oled liiga palju liikunud öösiti või siis lihtsalt pole ka sellest mõtteuiust vaja liiga suuri järeldusi teha.

4 kommentaari:

  1. See sõltub arvatavasti sellest, kas sa ronisid seal koos mänguväljaku sihtgrupi esindajaga või ilma. Viimasel juhul võib suurema tõenäosusega eeldada, et kaaskodaniku ilmes võis peegelduda teatav hukkamõist. Aga muidugi - ei maksa tõesti kaugeleulatuivad järeldusi teha.

    VastaKustuta
  2. Ma protesteerin! Kui tarind kannatab priskemaid persoone, siis keeldun ennast sihtgrupist välja arvamast. Muidugi ei astuks õlekõrrele, mis, teadagi, läheks pooleks, praks - ja seda juba pärast kaht sammu!
    Olen veendunud, et täiskasvanud peaksid rohkem ronima ja mängima. Pealegi on see füüsiliselt üsna nõudlik tegevus. Vähemalt minu jaoks.
    Aga, jaa, antud juhul olin koos varateismelisega, kes mind neile tumedatele tegudele ässitas.

    VastaKustuta
  3. Otse loomulikult peaksid täiskasvanud rohkem mängima! Teismelist tuleb tunnustada initsiatiivi eest.

    VastaKustuta
  4. Teismelist tunnustatakse. Igatahes oli põnev leiutada, kas siit nii ka üle saab. Enamasti, kui mõte oli juba tulnud, sai. Pärast väikest pusimist.

    VastaKustuta