Kinniütlus

Jaurublogi on õhinapõhine loraskoop, lugemiseks tasuta nii äri- kui erakasutajale. Soovin, et see muutuks veel turvalisemaks. Seepärast kaaluge ahhetamist. Teie ahhetused (ja muud onomatopoeetilised röginad, sh oiged ja karjatused) kahtlemata aitavad mingil moel.

pühapäev, 13. juuni 2021

CLXXXVII: ääremärkus

Järgmine kord, kui ma näen kedagi, kes on kõrtsi või sünnipäevale tulnud koeraga, kutsun ma koeraomanikupüüdjad. Need on karmid inimesed, topivad omaniku traatpuuri ja pakuvad loomale teraapiat. 

Selguse mõttes: ei, looma sellele loomale jälkidesse olukordadesse vedamine ei ole märk loomaarmastusest. Vastupidi. 

8 kommentaari:

  1. Test test.. kas täna juba saab kommenteerida...?

    VastaKustuta
  2. Näe saab, paar päeva tagasi viskas igast asedist mingit serveripoolset viga. Muidugi ei mäleta ma enam, mida öelda tahtsin...

    VastaKustuta
  3. Jama sellega. Ma vahepeal ei saanud ise ka. Korda teha ei oska. Ilmselt peaks wordpressi kolima vms, või tehnilist lahendust otsima, aga ma ei teagi nüüd. Sulgi on minu messengeri aadress, usun, et enamikul lugejatel on kas see või meiliaadress, et saab ikka öelda.

    Kuigi, jah, tegelikult peaks korda tegema, aga kuna ma seda asja ei tunne, siis ei viitsi üldse sellega tegeleda.

    VastaKustuta
  4. Kusjuures ei ole seda "messengeri aadressi" - ma päriselt otsisin seda ja ei mõelnud välja, kuidas sinuga ühendust saab.

    VastaKustuta
  5. Nii, meenutan ka teistele, et Messengeri konto ei nõua fb kontot. Mul esimene on, teist mitte.

    VastaKustuta
  6. Mitte et see väga teemasse läheks, aga Jüri, sa lahkusid FBst nii ammu, et said messengeri alles jätta. Nüüd on neil selline muudatus, et ilma FB kontota ei saa messengeri teha*. Kui Kauril on messenger olemas, siis ta lihtsalt otsib üles esimese Jüri, kes kõige rohkem sind meenutab :D
    * tean seda seepärast, et mu poeg kustutas FB konto ära ja siis kadus tal ka messenger. Nüüd ma ei saagi enam oma pojaga kirjutada, pean karjuma - noh, et kostaks teise tuppa. Poeg ütleb, et tule discordi, aga lähen ma jee

    VastaKustuta
  7. Ei pea olema Messengeri. Lihtsalt, mind ja minusuguseid (ma pole üksi!) tuleb otsida fb messengeriakna kaudu, mitte fbst.

    Käisin korraks vajaduse tõttu facebookis. Küll oli jube!

    VastaKustuta
  8. Kommidega siin on see, et ma kah alul ei saanud, aga teise brauseriga sain. Chrome tõrkus, Firefox laseb.
    Liis

    VastaKustuta