Kinniütlus

Jaurublogi on õhinapõhine loraskoop, lugemiseks tasuta nii äri- kui erakasutajale. Soovin, et see muutuks veel turvalisemaks. Seepärast kaaluge ahhetamist. Teie ahhetused (ja muud onomatopoeetilised röginad, sh oiged ja karjatused) kahtlemata aitavad mingil moel.

kolmapäev, 6. mai 2020

XXXIX: uusaastalubadus ja ostuhullus vol 2. (täiendatud ja parandamatu trükk)

Ega see jamps ei lõpe. Nüüd ei tööta ma enam läpakas, vaid ostsin klaviatuuri ja natuke suurema monitori, mis hõljub käpa otsas laua kohal. Noh, tähenokkija võib väita, et töötan ikka läpakas, aga vastuväiteks kinnitan, et jah, läpakas, aga vahendatult, nagu haritud eurooplane, mitte mingi nomaad. See oleks nagu lauaarvuti, mille saan häda korral kaasa võtta, millel on selliste olukordade tarvis oma klaviatuur ja väike monitor! Igatahes on niipidi tunduvalt parem. Öeldastutagu (loe: saagu öeldud ja kuuldud), et nomaad olla on pmst väga lahe, olen nomaadide poolt, nomineerigu palju tahavad, või normaliseerigu, või mida need nomaadid õigupoolest teevad, aga kuna ma töötan nagunii enamasti kodus, siis miks mitte luua endale selleks tiba inimlikumad tingimused.
Olen täiesti veendunud, et see on juba ära tasunud. Kas nüüd just rahaliselt, aga varsti tasub rahaliselt ka. Ja ostsin sangpommi treeningkava ja seegi tasub ennast varsti ära. Või on juba tasunud. Mõnus. Olulised ja õnnestunud investeeringud. Ja imetillukesed! Aga elukvaliteet mu eebenipuust kontorihoones tõusis mitu korrust, sain nurgakabineti suht kõrgel, jei.
Mingit totakat trääni, noh, suvalisi asju puhtast ostmiserõõmust pole veel ostma hakanud, seega on kõik väga hästi.

2 kommentaari:

  1. Ah! Kasutan juhust ja räägin uuest tehnikast mu eebenipuust kinnistul. Tehnopargi laiendamine sai alguse sellest hommikust, mil püüdsin aru saada, mida täpselt olin öösel trükkinud telefoni märkmeraamatusse. Ealise nägemiskõhetumise ja nõmedalt kokkuhoidliku klaviatuuriemulaatori tulemusena oli mul kirjas selline tekst: "Spdamik on mödanenud, kuid siidki alles - tühjusena."
    Niimoodi ei saa ju rallit sõita. Nüüd on mul voodi kõrval Puuks - tahvel, millest saab raamatuid nii lugeda kui ka sodida.
    Selles on ka AI, mis peaks oskama käekirja lugeda, aga temaga me teineteisemõistmist pole leidnud. Ilmselt on minus liiga palju elegantset lohakust ja temas liiga vähe täpitähti ...


    VastaKustuta
  2. Väga meeldiv!
    Selle kinnituseks meenus vana tõde, et kui lähed poodi ja ostad õige riista (kui seda on edaspidigi vaja), siis saad töö kiiremini tehtud kui käepäraste vahenditega pusima hakates. Eks see sõltu muidugi tööst ja käepärastest vahenditest, aga nii pmst, lendlausena.

    VastaKustuta