Kinniütlus

Jaurublogi on õhinapõhine loraskoop, lugemiseks tasuta nii äri- kui erakasutajale. Soovin, et see muutuks veel turvalisemaks. Seepärast kaaluge ahhetamist. Teie ahhetused (ja muud onomatopoeetilised röginad, sh oiged ja karjatused) kahtlemata aitavad mingil moel.

esmaspäev, 9. november 2020

CIX: kuskil teed ei tulekiiri

Näitasin taskulambist põlla peale valgust. Põlla pealt jälgis mind ainiti kaks silmapaari. Kohe jupp aega. "Jänesed," mõtlesin. "Ise oled jänes," mõtlesid need kaks kooris ning katsusid - kes käpa, kes nimetissõrmega - silmahammaste teravust. 

5 kommentaari:

  1. Jaa, mul on kah õhtuti aasal palke koorimas käies valik, kas tihkan üldse pealambiga ringi vaadata või teen näo, et neid silmi seal pole, siis saavad võibolla silmad kah nägu teha, et minu tegevus neid ei huvita.
    Liis

    VastaKustuta
  2. Need silmad, ah, need silmad!
    Ja kui lampi ei ole, siis muidugi pole silmi ka, niiet kus teed, kus tulekiiri, seal!

    VastaKustuta
  3. Need nimetissõrmedega särasilmsed on eriti ohtlikud, sest on ilmselt mutandid.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Need võivad olla lihtsalt inimesed. Kas nad on mutantidest hullemad või ohutumad, seda ma ei tea.

      Kustuta
    2. Mhmh, aga kui nende silmad taskulambi valgel vastu säravad, siis peavad neil olema ... oot, ma küsin internetilt üle ... särakiled! Noh, tahtsin lihtsalt tark paista. Taskulambi valgel vastu särada.
      Minult on mitu korda küsitud, kas mul siin metsa serval elades hirmus pole, ikkagi metsik loodus ja kõik need loomad ja ... No ei ole hirmus. Loomi ei karda. Aga inimeste suhtes olen küll ettevaatlik.

      Kustuta