Kinniütlus

Jaurublogi on õhinapõhine loraskoop, lugemiseks tasuta nii äri- kui erakasutajale. Soovin, et see muutuks veel turvalisemaks. Seepärast kaaluge ahhetamist. Teie ahhetused (ja muud onomatopoeetilised röginad, sh oiged ja karjatused) kahtlemata aitavad mingil moel.

laupäev, 28. november 2020

CXXI: abi võib tulla täiesti ootamatust ilmakaarest

Ikka muretsetakse korraga ületarbimise ja majanduskasvu pärast. Jah, raske on leida kompromissi! 
Ühe sellise raske kompromissiga sai hakkama üks Skandinaavia pank mil üks võrse ka Eestis. Või ei ole see enam Skandinaavia pank? Misiganes, suht suur pank on. Nemad, nimelt, panid oma netipanga ja ka krediitkaartide toimimise seisma just selle musta reede ajaks. Ei, ma ise ei oleks nagunii midagi ostnud. Jaa, no selge, kui on suur muudatus, siis mingil hetkel pidid nad selle ära tegema. Aga ikkagi huvitav valik. 

5 kommentaari:

  1. Ka epidemioloogiliselt vastutustundlik!

    VastaKustuta
  2. ah, pagan, netipank muidugi epidemioloogiliselt ei loe. Krediitkaart aga võib küll lugeda, inimesed saavad poes laiaks lüüa ainult seda raha, mida neil on.

    VastaKustuta
  3. Ikka, krediitkaart loeb ka.
    See võib olla kaval manööver: poole aasta pärast on X panga turuosa kasvanud, sest teiste, tavaliste pankade kliendid on surnud.

    VastaKustuta
  4. Kui nüüd samas suunas mõelda, siis peaks EKRE täie rinnaga homopropagandat tegema lootuses, et omasooiharad liberastid leiavad oma ja jäävad paljunemata.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. heh, jah, üks tuttav bioloog ka kunagi arutas, et homosuhete üleüldine aktsepteerimine võib viia homoseksuaalsust kandvate geenide vähenemisele.

      Biseksuaalsust kandvad geenid ei pilguta muidugi silmagi.

      Kustuta