Kinniütlus

Jaurublogi on õhinapõhine loraskoop, lugemiseks tasuta nii äri- kui erakasutajale. Soovin, et see muutuks veel turvalisemaks. Seepärast kaaluge ahhetamist. Teie ahhetused (ja muud onomatopoeetilised röginad, sh oiged ja karjatused) kahtlemata aitavad mingil moel.

pühapäev, 6. detsember 2020

CXXIII: lehma seljas ei sõida naabrinaisega huvireisile

Oli kunagi mingi selline humoresk: lehm või auto. Ei olnud eriti vaimukas, aga nt see lause on meeles. Tõepoolest, lehma seljas ei sõida naabrinaisega huvireisile. 
Aga ma tahtsin rääkida hoopis sellest, et jäin korraks mõtlema südamekujuliste avade üle peldikuustes. Et miks niisugune diskursus. Ja korraga meenus anekdoot.
Klient: "Palun mulle see persekujuline padi." 
Müüja, heitunult: "See on südamekujuline." 
Klient: "Ma olen südamekirurg. Nii, kas te müüte mulle selle persekujulise padja või ei?!" 

Ja saigi kõik selgeks. 

4 kommentaari:

  1. Palun lahkelt paigaldada püsiküsitlus valikutega stiilis, tore-naljakas-nunnu vms. Sest nüüd laisk inimene peab tervelt kaks lauset kirjutama, et mhmh-mhm-pup-pup-pup...:-)

    VastaKustuta
  2. Jah, paigaldasin. Mul on nüüd maja taga vastav tahvel. See on jagatud kuueks sektsiooniks ja seal on erinevad kiirrreaktsioonvariandid. Tuleb kohale tulla, õpetus läbi lugeda ja koputada vastavale sektsioonile. Kõlavad suht ühtmoodi, aga meeldiv ikka.

    Tänan ja hirmus tore!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tublitubli, see on kena, kui ettepanekuid-soovitusi nii kiiresti ja sisukalt arvesse võetakse. :-)

      Kustuta
    2. Tänan hea ettepaneku eest!

      Kustuta