Kinniütlus

Jaurublogi on õhinapõhine loraskoop, lugemiseks tasuta nii äri- kui erakasutajale. Soovin, et see muutuks veel turvalisemaks. Seepärast kaaluge ahhetamist. Teie ahhetused (ja muud onomatopoeetilised röginad, sh oiged ja karjatused) kahtlemata aitavad mingil moel.

pühapäev, 5. aprill 2020

XXVI: maskidest

Toimetatud: Tähelepanu! Rõhutan igaks juhuks, et see postitus on halb nali. Igasuguseid inimesi käib ringi, ärge uskuge suvalisi blogijaid. Hankige infot autentse info lõputuist allikaist.


NB! Ärge võtke seda postitust tõsiselt, aga lähtudes eeldusest, et näiteks USA-s on mõned arstid endale lihtsalt A4 kiletaskuid näo ette sidunud (sest abiks ikka!) ja paljudele piisaks, kui maskist oleks abi näiteks poeskäiguks, siis tegin näidismaski. Õhku saab maski alt (sest minu teada on viirus raske ja seega võiks kilp-maskist siiski midagi kasu olla), silmaavade taga on punased (!!!) prillid, paberi saab pärast ära põletada või enne kiletaskusse panna (ja seda kiletaskut pärast iga kasutuskorda desinfitseerida). Maski tegemisele (isegi minu kunstiande, khm, juures) kulus paar minutit, kindlasti alla viie. Ideega läks pisut kauem.
Korralikest pliiatsitest oleks abi, saaks kaunima maski. Sääreluu sai pisut liiga pikk.

Toimetatud: oh mind tänamatut! Nodsu tegi harituma ja peenema postituse, sealt inspikas.


2 kommentaari:

  1. Sääreluu ei ole täiskasvanud mehe kohta kindlasti mitte liiga pikk, aga tavaliselt pole see sääreluu nii kõver ja üldjuhul on neid kaks tükki ja neid kantakse jalgade alumise osa sees.
    Muud midagi.

    VastaKustuta
  2. No joonistusel võiks lühem sääreluu olla. Muud midagi. :)

    VastaKustuta