Kinniütlus

Jaurublogi on õhinapõhine loraskoop, lugemiseks tasuta nii äri- kui erakasutajale. Soovin, et see muutuks veel turvalisemaks. Seepärast kaaluge ahhetamist. Teie ahhetused (ja muud onomatopoeetilised röginad, sh oiged ja karjatused) kahtlemata aitavad mingil moel.

kolmapäev, 8. juuli 2020

LXVII: esimene lootuskiir enne tunnelise sisenemist

Nii, komistasin artiklile, kus pahandatakse, et majutajad WRC ralli ajal ränka raha küsivad. Ähvardatakse, et kui me aru pähe ei võta, võib see jääda meie viimaseks mm-ralliks.
Ma väga loodan, et ei võta ja et jääb. Ralli ei ole just selline asi, et las teevad, mis see minu asi on. See muudab linna mitmeks päevaks elamiskõlbmatuks ja eetilises plaanis tundub see olevat kuskil, noh, üsna kehval kohal.
Paraadil käin toetajaliikmena isegi, aga rallit võite küll oma magamistoas sõita, pole vaja seda teistele kaela määrida.

4 kommentaari:

  1. See viimane lause on nii ilus ja õige, et püüan seda esimesel võimalusel tsiteerida, loomulikult autorile viidates. Praegu ei saa, lapsed magavad ja kassi ei huvita, aga äkki homme keegi satub ette.

    VastaKustuta
  2. No, aga on ju. Rallisõbrad täidavad maailma oma kohalolekuga ikka kuidagi eriti jõhkralt ja agressiivselt. Eelmine aasta vaatasin kuidas nad marssisid, kõike jalge alla tallates, igalt poolt otse üle, silmis tühi pilk, aga ometi kutsus miski neid sinnapoole, kus mürises.
    Midagi sellist oleks nagu ühes filmis näinud.

    VastaKustuta
  3. Kirjutan alla, kahe käega! Ma elan suiti kohas, kust selle neetud ralli kiiruskatse möödub 100 meetri kauguselt ja kogu see rahvamass trambib majast mööda, aia taha tullakse telkima, ning ma ise pean pidevalt mingite korraldajatega vaidlema teemal, et ei, ma elan siin, päriselt, ma ei väida seda selleks, et pääseda teie neetud rallipassi ostmisest. Nii et mul puuduvad selle ürituse vastu igasugused soojemad tunded nii isiklikus kui kõigis muudes plaanides.

    VastaKustuta
  4. Lugesin just pealkirja, et mingi asi ajas motospordiaustajad tagajalgele. See on hea! Esimene samm! Lõpuks õpivad tööriistu käes hoidma, rääkima ja kes teab mida kõike veel.

    VastaKustuta